Als doorgewinterde BBQ'er heb je natuurlijk een mooie collectie met messen. Deze onderhoud je en slijp je wellicht zelf zo nu en dan thuis met een aanzetstaal of een slijper, maar vlijmscherp krijg je ze met met professionele service. Daarom komt Pieter iedere laatste zondag van de maand bij BBQ Experience Center Roosendaal om jouw messen van een grote beurt te voorzien: klaar terwijl je wacht!

Edge Kings slijpservice is een mobiele en postorder slijpservice voor particuliere en zakelijke klant. BBQ-freaks, koks, kapsters, kappers, trimsters, etc weten hoe belangrijk het is om tijdig onderhoud te doen aan je mes voor een vlijmscherp resultaat.

Klaar terwijl je wacht

Je kunt je keukenmessen, kartelmessen, bijlen, kappersscharen, tondeuse messen, stofscharen, en andere gereedschappen nu professioneel laten slijpen, alles is weer scherper dan nieuw. En klaar terwijl je geniet van een koffietje en mooie verhalen uitwisselt met de chefs in de showroom. Dus geen dagen zonder je onmisbare tools.

Scherper dan nieuw!

Edge Kings slijpt alles geleid in constante hoek en water gekoeld. Hierdoor garanderen ze minimaal metaal verlies. Alles verlaat pas goed getest weer de trailer. Ook kunnen ze eeuwen oude bestekmessen voorzien van een nieuwe 1,5 of 3 mm kartel, en zijn dan ook weer scherper dan nieuw. Enkelzijdig of convex geslepen geen probleem. Echte Japanse messen zijn ook zeer welkom – prijs hiervoor is in overleg.

Wanneer?

Iedere laatste zondag van de maand

  • Zondag 25 september 2022 vanaf 10:00
  • Zondag 30 oktober 2022 vanaf 10:00
  • Zondag 27 november 2022 vanaf 10:00
  • Zondag 25 december niet in verband met kerst (andere datum volgt)
youri van den boom

Geschreven door:

Tijdens zijn horeca periode is de passie van Youri aangestoken. Hij waakt over de showroom, is altijd bereid om al je vragen te beantwoorden geeft maar al te graag een workshop. Zijn favoriete uitspraak is 'grill on!'.

Bekijk team BBQ