Ben je startende in jouw outdoor cooking adventure en wil je weten welke BBQ goed bij je past? Maak je al een tijdje de mooiste gerechten en ben je toe aan verse inspiratie? Kom op 26 mei naar het BBQ Experience Center voor het Burn festival! We gaan er weer een geweldig feest van maken!

Wat mag je verwachten?

Het evenement zal einde ochtend opstarten en einde middag eindigen. Er worden door de verschillende aanwezige BBQ brands hapjes als proeverij uitgedeeld en demonstraties gegeven. Een drankje haal je aan de bar, bandjes spelen toffe muziek en zorgen voor een gezellige sfeer. Kom gerust met het hele gezin want aan de kids is ook gedacht met een springkasteel!

Praktische informatie

Datum: 26 mei 2022
Tijden: 11:00 – 17:00
Locatie: BBQ Experience Center Roosendaal, Badhuisstraat 18, Roosendaal (NL)
Entree: gratis
Parkeren: zie informatie hieronder

Wil je niets missen?

Laat dan hieronder je gegevens achter en we houden je op de hoogte van de ontwikkelingen rondom dit evenement!

"*" geeft vereiste velden aan

Geen probleem als het nog niet definitief is. Onze culinair adviseurs helpen je na je aanvraag graag met de juiste keus!

Sfeerimpressie

Wat je zoal mag verwachten? Teveel om op te noemen! Check hieronder de foto’s van een van de laatste edities van Burn festival, nog voor corona.

Parkeren

Kom je met de auto? Lees dan dit aandachtig door! Bespaar jezelf parkeerproblemen en kies voor P2 of P3.

Er is beperkte parkeerruimte (P1) voor het gebouw. De kans dat je nog een plaatsje hebt is zeer klein. Verkeersregelaars zullen je dan opvangen en begeleiden naar een alternatieve parkeerplaats. Bespaar jezelf een rondje Roosendaal en parkeer direct op een van de alternatieve locaties. Parkeergarage de Roselaar (P2) is slechts op 3 minuten lopen kost je € 2 voor de hele dag.

Het adres is Badhuisstraat 18, Roosendaal. Het evenement vindt plaats op het parkeerterrein (P1) naast het BBQ Experience Center. Op het parkeerterrein is tevens de ingang naar het BBQ Experience Center. Volg je neus en je komt er vanzelf 😉.

Waar parkeer je het beste?

  • P2 = Parkeergarage de Roselaar / Mill Hill / Liga (deze liggen vlak bij elkaar). Laan van Brabant 13. Parkeren gehele dag voor slechts € 2. Loopafstand 3 minuten. Let op, open van 11:15 tot 18u. Je loopt via markttunnel naar kruising Badhuisstraat, trapje op en je ziet het BBQ Experience Center naast je.
  • P3 = Parkeergarage Nieuwe Markt. Nieuwe Markt 81. Parkeren gehele dag voor slechts € 2. Loopafstand 4 minuten. 24/7 open. Je loopt via markttunnel naar kruising Badhuisstraat, trapje op en je ziet het BBQ Experience Center naast je.
  • P4 = Parkeerterrein kade. Betaald van 12u tot 17u. Loopafstand 5 minuten. Looproute via Badhuisstraat.
Joey Buys

Geschreven door:

Geniet van het leven, dáár hoort BBQ bij! Als eigenaar van het BBQ Experience Center gaat hij maar al te graag in gesprek met je, want kennis delen, dat is waar hij het bedrijf ooit voor in het leven heeft geroepen.

Bekijk team BBQ