Op 1 mei 2022 hadden we ons openingsevenement, daaraan terug denkend gaan krijgen we weer warme gevoelens. Wat was dat een succes! En nu zijn we alweer een jaar verder. De herinnering daaraan veroorzaakt nog warmere gevoelens. Dankzij jullie support en input hebben we het samen waar kunnen maken. Nu een jaar later staat er een fantastische vestiging met een volledig assortiment, organiseren we iedere week meerdere workshops en hebben we een stevig en enthousiast team. Een team wat iedere dag klaar staat om jou te helpen met jouw outdoor cooking adventure!

Bedankt voor jullie support!

Zonder jullie geen BBQ Experience Center. Ontelbaar veel complimenten hebben we gehad voor onze professionele dienstverlening, culinaire kennis en enthousiasme. Maar we zijn zeker ook blij met alle tips en feedback die we ontvangen. Daarom een dikke merci naar jullie allemaal en we hopen jullie snel weer te verwelkomen bij ons.

Smakelijke groet,
Wouter, Annet, Robin, Filip & Andres

Before & after

Toen we begonnen aan de verbouwing van de oude melkfabriek tot BBQ Experience Center kregen we toch wat vragende blikken. Het was namelijk letterlijk een oude fabriek. Het leek net of op een zekere dag het werk is stilgezet, mensen zijn vertrokken.. en 15 jaar later kwamen wij en gingen aan de slag. We dachten, misschien leuk om wat before & after foto’s te delen.. herken jij het nog?

Opening 1 mei 2022

Nog even nagenieten van de opening precies een jaar geleden? Gelukkig hebben we de beelden nog!

Geschreven door:

Door en door BBQ is een goede omschrijving voor Andres. Voordat hij de rol van vestigingsmanager op zich nam was hij actief in BBQ catering en als demochef voor BBQ merken. De kennis die hij heeft deelt hij maar al te graag in de showroom of tijdens een van de workshops in Leuven.

Bekijk team BBQ