BBQ onderhoud & schoonmaak service

Laat je BBQ schoonmaken en onderhouden door een professionele service

Met een schone, goed onderhouden BBQ geniet je nog meer van je BBQ. Je verlengt bovendien de levensduur van de BBQ en hoeft je geen zorgen meer te maken over hygiëne. Met een onderhoudsbeurt hoef je zelf je mouwen niet op te stropen en weet je zeker dat je BBQ weer in topconditie is!

Wij hebben een samenwerking opgezet met de professionele service van BBQ Spa. Zij zijn gespecialiseerd in het schoonmaken en onderhoud van houtskool- gas-, en kamado BBQ’s.

Hoe werkt het?

  1. Bestel een van onderstaande producten. Bestel direct producten of onderdelen mee die je nodig hebt. Je krijgt van ons een bestelbevestiging.
  2. Je wordt gecontacteerd voor het inplannen van de afspraak.
  3. Het onderhoud wordt uitgevoerd en je geniet snel van een schone BBQ!

De houtskool en gas BBQ’s worden op locatie van BBQ Spa onderhanden genomen. Deze kun je er zelf heen brengen (onderhoudslocatie zit in Bussem) of kiezen voor de haal & breng service vanaf € 50 afhankelijk van jouw adres. De haal & breng service wordt apart door BBQ Spa in rekening gebracht. Onderhoud van een kamado wordt in jouw achtertuin uitgevoerd, de prijs is inclusief voorrij kosten (geen haal & breng kosten).

Stel je vraag aan ons