Hij komt! Hij komt! Samen met zijn pieten komt Sint op zaterdag 3 december tussen 10:30 en 13:00 langs onze showroom in Herent en neemt een zak vol lekkers mee voor alle kleine chefs. Kom je gezellig op bezoek bij de Sint?

Kleurplaten wedstrijd

Op bezoek komen bij de Sint is een, maar hem verrassen met een mooie kleurplaat is nog veel leuker! Print onderstaande kleurplaat en neem hem mee op 3 december. Op 5 december maken we de winnaar bekend, maar iedereen gaat natuurlijk naar huis met wat lekkers.

Gezellig langskomen zonder kleurplaat mag natuurlijk ook 😊.

Download hier de Sinterklaas kleurplaat

Gaat jouw kleine chef binnenkort naast jou aan de slag met deze hoofdprijs?

 

Help! Nog geen cadeau voor Sinterklaas?

Een cadeau voor Sinterklaas bedenken kan soms erg lastig zijn. Is jouw man, vrouw, zoon, vriendin, broer, vriend of kennis helemaal fan van alles wat met barbecueën te maken heeft? En heb je het perfecte sinterklaascadeau nog niet gescoord? Dan zit je hier helemaal goed! De 20 leukste cadeau’s kun je hieronder vinden. En geen stress! Op werkdagen voor 16 uur besteld, is morgen in huis!

Kijk hier voor onze cadeautips voor de feestdagen

Actievoorwaarden

  • Kinderen t/m 8 jaar mogen meedoen met deze actie.
  • De kleurplaat moet ingeleverd worden in onze showroom in Leuven.
  • De hoofdprijs kan enkel afgehaald worden en niet worden verstuurd.

De Sint komt ook langs in het Experience Center in Roosendaal.

Personeel-charlotte

Geschreven door:

Charlotte laat iedereen graag kennis maken met de nieuwste recepten en zet de kennis van onze chefs om naar de tofste artikelen, recepten en tips voor jouw outdoor cooking adventure! Zij heeft een passie voor reizen en experimenteert dan ook graag met internationale recepten op de BBQ.

Bekijk team BBQ